Lars Jensen

Lars Jensen
Tel: +45 40 82 65 18

Lars Jensen har som de to andre i Panorama Media haft en kringlet vej ind i medieverdenen. Med en uddannelse som tømrer og ledelseserfaring fra flere arbejdspladser, fandt Lars nye udfordringer som underviser på Horsens erhvervsskole i 2009.

Som underviser fik han et dybdegående kendskab til grafisk design, først i AutoCAD og senere i Photoshop og desuden også gennem sin sideløbende interesse for hjemmeside design.

Lars har med sine pædagogiske kompetencer og undervisningserfaring en veludviklet sans for kommunikation. Dette kommer blandt andet til udtryk i den daglige kundekontakt samt i en grundig forståelse af kommunikative virkemidler.

Lars er iværksætter af natur og har haft fingrene med i mere end et par virksomheder, og med denne erfaring er Lars naturligvis manden med forståelse for drift og økonomi i Panorama Media.

Med en polsk hustru har Lars tilegnet sig en god sprogforståelse for det polske, hvilket han dagligt trækker på når han i sin kones virksomhed kommunikerer med polske leverandører.