Jacob Horney

Jacob Horney
Tel: +45 26 20 07 04

Jacob Horneys vej ind i medieverdenen blev gennem musikken, og et lang forudgående arbejde med musikproduktion og lydteknik. I 2002 bragte dette ham til et lille århusiansk mediefirma, og herigennem blev kompetencerne styrket og nye opdyrket.

Et dybdegående arbejde med radioreklamen som medie, både i forhold til produktion, tilhørende musikproduktion, idéudvikling, tekstforfatteri samt indtaling er den dag i dag hjørnesten i Jacobs forståelse for formidling af budskaber på en skarp, præsentabel og til tider udfordrende måde.

Desuden har Jacob komponeret og produceret jingles, vignetter og reklamemusik til de største danske virksomheder og mediehuse herunder DR1, TV2, SBS, JP, Viasat og Vestas.

Sideløbende har han på freelancebasis haft virke som producer og musiker. Producerrollen har været fokuseret på talent udvikling af nye kunstnere og har bl.a. resulteret i DMA-Folk nomineringer i kategorierne “bedste album” og “bedste nye solist”. Slutteligt har Jacobs spil kunnet høres på M-TV North America, M-TV Nordic, M-TV Europe og landsdækkende radio såvel som lokalradioer i ind- og udland.

I det daglige virke er Jacob som idé mand og kreativ sjæl, ham der trækker og strækker i koncepterne og får den skæve idé der for slutresultatet til at fænge.