Chris Mortensen

Chris Kruse Mortensen
Tel: +45 31 50 89 41

Chris Mortensen er handelsuddannet og har i en lang årrække arbejdet indenfor både detail- og engroshandel, altid med fokus på en solid kundeservice. Arbejdet inden for disse brancher har igennem flere år givet Chris et dybtegående indblik i strategi og ledelse, som giver Panorama Media en god og fokuseret retning i det daglige arbejde.

På et mere personligt plan har Chris sideløbende erhvervet sig et indgående kendskab til hjemmesidedesign, programmering og databaseopbygning.

I forbindelse med en længere rejse til Australien satte Chris en blog op så familie og venner kunne følge hans gøren og laden undervejs på rejsen. Dette blev gjort i et såkaldt Content Management System (CMS), hvilket på daværende tidspunkt var et helt nyt værktøj til styringen af hjemmesider. Herfra gik det stærkt med at lære om design og udvikling indenfor CMS.

Dette, sammen med drengeårenes computerinteresse, har givet Chris et stort forspring som Panorama Media til stadighed nyder godt af.

Chris har igennem de seneste 20 år rejst ekstensivt i Australien, Nordamerika og Afrika og herigennem udviklet en stor interesse for fotografering og billedbehandling. Chris er derfor et vigtigt aktiv i virksomhedens grafiske kompetenceværktøjskasse.